Word dierenarts zonder grenzen

U leest het goed, als dierenarts kan u een geëngageerde dierenarts zonder grenzen worden! Zo schaart u zich achter de missie van Dierenartsen Zonder Grenzen en toont u zich solidair met uw collega's in Afrika.

Hoe word ik dierenarts zonder grenzen?

affiche-spaarvarkenZet een spaarvarken van Dierenartsen Zonder Grenzen in uw dierenartsenpraktijk en hang de affiche "Ik ben dierenarts zonder grenzen" op een zichtbare plaats in uw wachtzaal. Zo toont u uw klanten dat u het levensreddende werk van Dierenartsen Zonder Grenzen een warm hart toedraagt én helpt u ons bij het redden van dieren- en mensenlevens op het terrein.

Het geld dat u met het spaarvarken inzamelt, betekent een wereld van verschil voor de kinderen, vrouwen en mannen in Afrika die leven van én met hun vee. Voor hen is een konijn, geit, varken of koe ook daadwerkelijk een spaarvarken, die ze in tijden van nood kunnen verkopen. En wat zouden ze zonder een dierenarts zijn? Door dierenarts zonder grenzen te worden eert u het beroep van dierenarts en geeft u uw collega's in Afrika een duwtje in de rug.

Want dankzij uw steun kunnen lokale dierenartsen het vee van miljoenen kansarme veehouders in Afrika gezond houden. Voor deze families betekent een gezonde kudde een betere toekomst, dagelijks eten op het bord, geld om de kinderen naar school te sturen of naar de dokter, mest voor de akkers en trekkracht op het veld. Met andere woorden: wanneer de dieren gezond zijn, zijn de mensen dat ook!

Dankzij uw steun kunnen lokale dierenartsen hun werk doen en kunnen zij én hun klanten leven van hun beroep. Met uw duwtje in de rug kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen voor hun familie.

Ja, ik wil dierenarts zonder grenzen worden! Wat moet ik doen?

 • Vraag uw spaarvarken, folders en affiche aan (enkel gratis verzending binnen België)
 • Maak het spaarvarkentje af en toe leeg en stort het ingezamelde geld op rekeningnummer BE73-7326-1900-6460 (BIC: CREGBEBB) van Dierenartsen Zonder Grenzen met als mededeling "spaarvarken" of via spaarvarken.vsf-donate.org

Daarnaast kan u zich ook vrijwillig inzetten, lid worden, onze nieuwsbrief ontvangen, deel uitmaken van een werkgroep of misschien wel naar het terrein vertrekken. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

{emailcloak=off}

 1. Naam
  Invalid Input
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-mail(*)
  Invalid Input
 4. Telefoon/gsm
  Invalid Input
 5. Adres
  Invalid Input
 6. Ik ben dierenarts in België en wil:
  Invalid Input
 7. Invalid Input
 8. Invalid Input
 9. Invalid Input
 10. Ongeldige invoer
 11. Invalid Input
 12. (*)
     VerversOngeldige invoer