Word vrijwilliger

Wil jij ervaring opdoen, een netwerk opbouwen en mensen met dezelfde passie leren kennen? Wil je jouw stem laten horen en bijdragen aan een betere wereld? Als vrijwilliger ben je een onmisbare schakel in ons team en maak je van de wereld een betere plek, met je tijd, inzet en expertise.

 

Ontdek welke ervaringen jij als vrijwilliger kan opdoen

Als vrijwilliger zet je je lange tijd in, of voor een bepaalde periode of activiteit. Jij kiest op basis van je talenten en dromen wat je wilt doen. Zo kan je het werk van Dierenartsen Zonder Grenzen promoten op een infoavond, geld inzamelen, een evenement organiseren, actie voeren op een beurs, teksten vertalen, onze administratie verbeteren, onze website beheren…

Download onze brochure voor vrijwilligers en ontdek welke ervaringen jij kan opdoen bij Dierenartsen Zonder Grenzen.


“Je steentje bijdragen met jouw talent”

Het feit dat je in een supertoffe omgeving terechtkomt, waar jij je steentje kan bijdragen met jouw talent (of dat nu fotografie, schrijven of wat-dan-ook is), dát was voor mij de reden dat ik het tijdens mijn stageperiode echt naar mijn zin heb gehad.

Irena Ivezic liep drie maanden stage op de communicatiedienst van Dierenartsen Zonder Grenzen in Brussel

 • Ben je sterk met administratief werk?

  Als administratieve vrijwilliger kom je regelmatig een handje toesteken op ons kantoor in Brussel. Je beantwoordt de telefoon, je staat in voor het onthaal en de briefwisseling of je houdt de database up-to-date.

 • Heb je een talenknobbel?

  Als vrijwillige vertaler vertaal je vlot teksten en brieven van de ene naar de andere taal. Je beheerst het Nederlands, Frans of Engels. Je zorgt zo voor een vlotte communicatie met onze schenkers en collega’s op het terrein.

 • Houd je van veelzijdige jobs?

  Word polyvalente vrijwilliger en ondersteun af en toe één van onze acties. Je helpt bij het opbouwen en/of bemannen van een stand op een dierenartsenbeurs of tijdens promoacties, je ontvangt het publiek op een informatieavond of je steekt een handje toe bij een sportieve activiteit.

 • Ben je een organisatietalent?

  Organiseer dan je eigen evenement! Een benefiet, een dog & run, een film- en debatavond met een spreker van Dierenartsen Zonder Grenzen, een rollenspel, een loopwedstrijd… Contacteer ons en we helpen je verder.

Wist je dat

Jan Leyers en Julien Binard zich als bekende ambassadeurs vrijwillig inzetten voor Dierenartsen Zonder Grenzen?  En de leden van de raad van bestuur en de algemene vergadering? Ontdek hier ons team.

Heb je nog vragen rond vrijwilligerswerk?

Stéphanie de Burlet

Stéphanie de Burlet
Verantwoordelijke vrijwilligers
s.deburlet@vsf-belgium.org
+3222404959

Word vrijwilliger

Wil je ervaring opdoen, een netwerk opbouwen en mensen met dezelfde passie leren kennen? Wil je jouw stem laten horen en bijdragen aan een betere wereld? Check onze vacatures en word vrijwilliger.

Ik word vrijwilliger