Word vrijwilliger

Wil jij ervaring opdoen, een netwerk opbouwen en mensen met dezelfde passie leren kennen? Wil je jouw stem laten horen en bijdragen aan een betere wereld? Als vrijwilliger ben je een onmisbare schakel in ons team en maak je van de wereld een betere plek, met je tijd, inzet en expertise.

 

Ontdek welke ervaringen jij als vrijwilliger kan opdoen

Als vrijwilliger zet je je lange tijd in, of voor een bepaalde periode of activiteit. Jij kiest op basis van je talenten en dromen wat je wilt doen. Zo kan je het werk van Dierenartsen Zonder Grenzen promoten op een infoavond, geld inzamelen, een evenement organiseren, actie voeren op een beurs, teksten vertalen…


“Je steentje bijdragen met jouw talent”

Het feit dat je in een supertoffe omgeving terechtkomt, waar jij je steentje kan bijdragen met jouw talent (of dat nu fotografie, schrijven of wat-dan-ook is), dát was voor mij de reden dat ik het tijdens mijn stageperiode echt naar mijn zin heb gehad.

Irena Ivezic liep drie maanden stage op de communicatiedienst van Dierenartsen Zonder Grenzen in Brussel

  • Houd je van veelzijdige jobs?

    Word polyvalente vrijwilliger en ondersteun af en toe één van onze acties. Je helpt bij het opbouwen en/of bemannen van een stand op een dierenartsenbeurs of tijdens promoacties, je ontvangt het publiek op een informatieavond of je steekt een handje toe bij een sportieve activiteit.

  • Ben je een organisatietalent?

    Organiseer dan je eigen evenement! Een benefiet, een dog & run, een film- en debatavond met een spreker van Dierenartsen Zonder Grenzen, een rollenspel, een loopwedstrijd… Contacteer ons en we helpen je verder.

Wist je dat

Jan Leyers en Julien Binard zich als bekende ambassadeurs vrijwillig inzetten voor Dierenartsen Zonder Grenzen?  En de leden van de raad van bestuur en de algemene vergadering? Ontdek hier ons team.

Heb je nog vragen rond vrijwilligerswerk?

Els Van Achter

Els Van Achter
Verantwoordelijke vrijwilligers
e.vanachter@vsf-belgium.org
+3225390989

Word vrijwilliger

Wil je ervaring opdoen, een netwerk opbouwen en mensen met dezelfde passie leren kennen? Wil je jouw stem laten horen en bijdragen aan een betere wereld? Check onze vacatures en word vrijwilliger.

Ik word vrijwilliger