Zamel geld in

Wil je geld inzamelen voor Dierenartsen Zonder Grenzen? Je kan een inzamelactie organiseren op een jaarmarkt of feest, bij de geboorte van je kind, voor je verjaardag of wanneer je in het huwelijksbootje stapt. Of laat je sponsoren bij een sportieve uitdaging.

 

Online geld inzamelen voor je actie

Je kan een inzamelactie opzetten via Facebook. In de lijst met non-profitorganisaties kan je Dierenartsen Zonder Grenzen selecteren. Let op: voor giften via Facebook kan je spijtig genoeg geen fiscaal attest krijgen.


Toch liever offline?

Dat kan. Als jij, je gasten of je deelnemers een fiscaal attest willen ontvangen, doe dan rechtstreeks een gift aan Dierenartsen Zonder Grenzen. We spreken samen een persoonlijke mededeling af, zodat we de giften kunnen toewijzen aan jouw actie en we je kunnen laten weten hoeveel je hebt ingezameld.

Let op: als je cash geld inzamelt dan komen de meeste giften van anderen. Je krijgt dus geen fiscaal attest voor het ingezamelde bedrag.

“Geen bloemen op pensioenfeest, wel giften”

Toen ik met pensioen ging nodigde ik mijn collega’s en vrienden uit op een afscheidsdrink. Op de uitnodiging vermeldde ik: “Geen bloemen, noch kransen. Mocht u toch voor een attentie willen zorgen, dan kan u (zonder enige verplichting) een financieel duwtje geven aan de projecten in Afrika van Dierenartsen Zonder Grenzen.” In de zaal lagen folders met info en aan de inkom had ik een doos geplaatst, waarin iedereen een financiële bijdrage kwijt kon. Mijn actie viel duidelijk in de smaak: ik zamelde 1.555 euro in! Deze solidariteit stemde me gelukkig. Zonder veel moeite of organisatie kon ik een grote groep mensen overtuigen om de acties van Dierenartsen Zonder Grenzen te ondersteunen.

Piet V. uit Gent

Contacteer ons

Neem contact met ons op en we bekijken graag hoe we je kunnen helpen.

Joke Daelemans

Joke Daelemans
Philanthropy Advisor
[email protected]
+32 (0) 02 240 49 50