Help als bedrijf

Ons steunen als bedrijf? Dat kan! Je redt er levens mee en geeft het goede voorbeeld aan klanten en werknemers. Je brengt de boerenstiel, het beroep van dierenarts en de dagdagelijkse realiteit in Afrika dichter bij jouw werk. En je krijgt er een fiscaal attest voor.

Ik doe een gift met mijn bedrijf

 

Hoe je kan helpen als bedrijf

  • Organiseer een commerciële actie of teambuilding en maak (een deel van) de opbrengst over aan Dierenartsen Zonder Grenzen. Al gedacht aan koeien scheren? Of vaccineren voor Afrika?
  • Bied gratis expertise aan (marketing, juridische of financiële expertise, vertalingen, logistieke taken…)
  • Bied gratis zichtbaarheid aan via je website, magazine, nieuwsbrief…
  • Bied als eindejaarsgeschenk een gift aan
  • Stuur een speciale e-card of postkaart van Dierenartsen Zonder Grenzen naar je klanten en partners

“Doing well by doing good”

Toen Dierenartsen Zonder Grenzen Val d’Hony-Verdifarm vroeg om de actie ‘Koop een geit’ te ondersteunen, aarzelden we niet om onze ervaring en logistieke middelen in te zetten. We verspreidden pakketten met de nodige tools om Koop een geit in de kijker te zetten bij de dierenartsen zelf én hun klanten. De campagne past helemaal binnen de filosofie van Henry Schein Cares, ons wereldwijde programma voor maatschappelijk verantwoord ondernemen: ‘doing well by doing good’. In deze filosofie staat de gezondheid en het welzijn van dieren en mensen centraal.

Georges Hales, Vice President en Managing Director Benelux van Henry Schein Animal Health

Word officiële sponsor van Koop een geit

Dierenartsen Zonder Grenzen houdt van september tot en met januari de ‘Koop een geit’-campagne. Met deze campagne richten we ons vooral tot dierenartsen en hun klanten. We lanceren de campagne op Expovet en Vétérinexpo. Deelnemende dierenartsen krijgen een campagnepakket met affiche, spaarpot en folders om het hart van hun klanten te veroveren.

Als bedrijf kan je deze campagne sponsoren. Neem een kijkje op www.koopeengeit.be en contacteer ons voor meer informatie.

20 km door Brussel

Elk jaar lopen 40.000 sportievelingen in mei de 20 km door Brussel. Wil je met een aantal collega’s de 20 km lopen voor Dierenartsen Zonder Grenzen? Wil je als bedrijf ons loopteam of een loper sponsoren? Wil je zelf een sportieve activiteit organiseren voor je werknemers? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons

Bruis je zelf van de ideeën? Wil je een specifiek project steunen? Laat het ons weten. Dan bedenken we samen een partnerschap op maat.

Frederic Diependaele

Frederic Diependaele
Philanthropy Advisor
f.diependaele@vsf-belgium.org
+322404950