Help als bedrijf

Ons steunen als bedrijf? Dat kan! Je redt er levens mee en geeft het goede voorbeeld aan klanten en werknemers. Je brengt de boerenstiel, het beroep van dierenarts en de dagdagelijkse realiteit in Afrika dichter bij jouw werk. En je krijgt er een fiscaal attest voor.

Ik doe een gift met mijn bedrijf

 

Hoe je kan helpen als bedrijf

  • Organiseer een commerciële actie of teambuilding en maak (een deel van) de opbrengst over aan Dierenartsen Zonder Grenzen.
  • Bied gratis expertise aan (marketing, juridische of financiële expertise, vertalingen, logistieke taken…)
  • Bied gratis zichtbaarheid aan via je website, magazine, nieuwsbrief…
  • Doe een donatie als eindejaarsgeschenk.

“Doing well by doing good”

Toen Dierenartsen Zonder Grenzen Val d’Hony-Verdifarm vroeg om de actie ‘Koop een geit’ te ondersteunen, aarzelden we niet om onze ervaring en logistieke middelen in te zetten. We verspreidden pakketten met de nodige tools om Koop een geit in de kijker te zetten bij de dierenartsen zelf én hun klanten. De campagne past helemaal binnen de filosofie van Henry Schein Cares, ons wereldwijde programma voor maatschappelijk verantwoord ondernemen: ‘doing well by doing good’. In deze filosofie staat de gezondheid en het welzijn van dieren en mensen centraal.

Georges Hales, Vice President en Managing Director Benelux van Henry Schein Animal Health

Contacteer ons

Bruis je zelf van de ideeën? Wil je een specifiek project steunen? Laat het ons weten. Dan bedenken we samen een partnerschap op maat.

Jyoti Degroote

Jyoti Degroote
Philanthropy Advisor
[email protected]
+322404966