Hoe je kan helpen

Wil je Dierenartsen Zonder Grenzen helpen? Dat kan op verschillende manieren. Je kan een gift doen, een sportieve uitdaging aangaan, geld inzamelen, je inzetten als vrijwilliger… Samen maken we van de wereld een betere plek.

Ik doe een gift

 

“Ik kocht een geit”

Toen ik op Facebook de oproep zag om een geit te kopen, besloot ik de ‘geit’ bij de horens te nemen. Ik kocht er zelf één en spoorde mijn familie en collega’s aan om hetzelfde te doen. We zetten een spaarpotje van Dierenartsen Zonder Grenzen in onze dierenartsenpraktijk, zodat onze klanten ook een gift konden doen.

(Joke Yzewyn, dierenarts uit Hoogstraten, kocht een geit en won een reis naar Oeganda in 2016)

“Iets teruggeven in ruil voor hun vriendschap”

Wat ik in Rwanda gezien heb, heeft mij echt bij de keel gegrepen. En vooral de warmte die je van de mensen krijgt… daar wil je gewoon iets voor terug doen. Dat was voor mij de grootste reden om een benefiet te organiseren. Het gevoel dat je je inzet voor het goede doel en dat het geld dat je inzamelt wonderen kan doen in Rwanda, dat is super!

(Cedric Dhont, student bio-ingenieur uit Maldegem, ging in 2015 op uitwisselingsreis naar Rwanda)

Music for Life

Studio Brussel organiseert elk najaar Music For Life. En wij doen mee. Jij ook? De zender tovert de week voor Kerstmis om tot de warmste week. Je kan dan volop plaatjes aanvragen voor Dierenartsen Zonder Grenzen. Van september tot en met december kun je jouw actie organiseren.
Ik doe mee aan Music for Life

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger help je de wereld verbeteren én doe je ervaring op. Met je tijd, inzet en expertise ben je een onmisbare schakel in ons team.

Ik word vrijwilliger