Hoe je kan helpen

Wil je Dierenartsen Zonder Grenzen helpen? Dat kan op verschillende manieren. Je kan een gift doen, een sportieve uitdaging aangaan, geld inzamelen, je inzetten als vrijwilliger… Samen maken we van de wereld een betere plek.

Ik doe een gift

 

“Een betere toekomst”

Ik steun Dierenartsen Zonder Grenzen omdat het een NGO is die op een zeer concrete manier optreedt om mensen te helpen en hen een betere toekomst te garanderen.

Denise C. uit La Louvière

“Iets teruggeven in ruil voor hun vriendschap”

Wat ik in Rwanda gezien heb, heeft mij echt bij de keel gegrepen. En vooral de warmte die je van de mensen krijgt… daar wil je gewoon iets voor terug doen. Dat was voor mij de grootste reden om een benefiet te organiseren. Het gevoel dat je je inzet voor het goede doel en dat het geld dat je inzamelt wonderen kan doen in Rwanda, dat is super!

(Cedric Dhont, student bio-ingenieur uit Maldegem, ging in 2015 op uitwisselingsreis naar Rwanda)

Music for Life

Studio Brussel organiseert elk najaar Music For Life. En wij doen mee. Jij ook? De zender tovert de week voor Kerstmis om tot de warmste week. Je kan dan volop plaatjes aanvragen voor Dierenartsen Zonder Grenzen. Van september tot en met december kun je jouw actie organiseren.
Ik doe mee aan Music for Life

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger help je de wereld verbeteren én doe je ervaring op. Met je tijd, inzet en expertise ben je een onmisbare schakel in ons team.

Ik word vrijwilliger