Doe een gift

Je wilt een gift doen? Dat vinden we fantastisch! Dierenartsen Zonder Grenzen zou zijn werk niet kunnen doen zonder jou. Met jouw gift kunnen we families helpen met konijnen en geiten, vaccins en opleidingen.

 

Geef gerust

Onze rekeningen zijn op elk moment toegankelijk op het onafhankelijke en transparante platform www.donorinfo.be. Je vindt er onze financiële gegevens, geanalyseerd door onafhankelijke experts, in een helder en begrijpelijk publicatiemodel.

“Belangrijk dat mensen hun vee goed verzorgen”

Bij mijn dierenarts lagen flyers van Dierenartsen Zonder Grenzen. Ze had zelf een geit gekocht. Haar verhaal en jullie folder spraken me meteen aan. Afrikaanse vrouwen steunen en hen in staat stellen voor hun gezin te zorgen, dat is een mooi project. Als dierenvriend is het voor mij zeker even belangrijk dat mensen hun vee goed verzorgen.

Marie-Paule M. uit Rotselaar

Heb je een vraag over je gift?

Frederic Diependaele

Frederic Diependaele
Philanthropy Advisor
f.diependaele@vsf-belgium.org
+322404950

60% belastingaftrek

Voor giften vanaf 40 euro per jaar krijg je van ons automatisch een fiscaal attest. Hierdoor kun je een deel van je giften van je belastingen aftrekken. In 2020 wordt de belastingvermindering voor giften aan erkende instellingen – zoals wij – opgetrokken van 45 tot 60 procent. Zo kost je gift van 40 euro eigenlijk maar 16 euro.

100% veilig en vertrouwelijk

Wij vinden privacy en veiligheid belangrijk. Je betaling verloopt via een beveiligde server. We geven jouw persoonsgegevens die je online invult niet door aan derden. Vier keer per jaar ontvang je per post meer info over onze activiteiten. En in het voorjaar krijg je je fiscaal attest.

Ethische fondsenwerving

Dierenartsen Zonder Grenzen houdt zich aan de ethische code van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving.  We informeren onze schenkers, vrijwilligers en personeelsleden minstens één keer per jaar over het gebruik van de ingezamelde fondsen.

Jouw gift telt!

Ontdek zelf hoe jouw hulp de levens van families duurzaam verbetert.

Ontdek de impact van jouw gift