Vertrek als junior expert naar Niger

Nieuwsberichten

Ben je jonger dan 31 en wil je je talent zinvol inzetten? Dan is het Juniorprogramma van het Belgisch ontwikkelingsagentschap Enabel geknipt voor jou!

Het Juniorprogramma biedt je de kans om één tot twee jaar te werken in een ontwikkelingsprogramma in één van de 14 partnerlanden van de Belgische ontwikkelingssamenwerking. Concreet betekent dit dat je meedraait in projecten van Enabel zelf of van een ngo zoals Dierenartsen Zonder Grenzen.

Wij zoeken een junior expert voor Niger

Dierenartsen Zonder Grenzen zoekt voor zijn ontwikkelingsprogramma in Niger een junior expert communicatie en knowledge management. Spreekt de vacature je aan en voldoe je aan de voorwaarden? Solliciteer dan snel!

Hoe solliciteren?

Je vindt alle vacatures terug op de carrièresite van Enabel (onze vacature staat op de tweede pagina), waar je ook ineens kan solliciteren tot maandag 24 september (12:00).

Het is belangrijk dat je beantwoordt aan de toelatingsvoorwaarden en de specifieke criteria van de functie.

“Werken in het buitenland en dus in een heel andere context is niet altijd evident, maar wel ontzettend verrijkend. Je leert creatief te zijn en snel op zoek te gaan naar alternatieven en oplossingen. Zoals die ene keer toen we een dorp wilden bezoeken met een fotograaf, maar de weg plots onbereikbaar was geworden door een hevige regenbui…” (Annelies Van Erp, communicatiejunior in Burkina Faso)

> Klik hier en lees de volledige getuigenis van Annelies