Wij gaan voor De Standaard Solidariteitsprijs

Nieuwsberichten

Wint onze advertentie de zestiende De Standaard Solidariteitsprijs? Daarover stemt het publiek én een jury. Beide winnaars komen op 8 september uit de bus. De advertenties die de jury- en publieksprijs winnen, mogen later dit jaar nog driemaal paginagroot en gratis adverteren.

Bezorg jij Dierenartsen Zonder Grenzen de zege? Je kan tot en met 31 augustus stemmen op onze advertentie op www.standaard.be.

Creatie van Dallas Antwerp

Om onze advertentie uit te werken spraken we het communicatiebureau Dallas Antwerp aan. Een Dallas-team klauterde met plezier aan boord en creëerde onbezoldigd een advertentie rond het thema: hoe je Afrikaanse gezinnen concreet en structureel kunt helpen door Dierenartsen Zonder Grenzen in je testament op te nemen.

“Een sobere advertentie. Puur, met veel krachtig wit. We hebben bewust niet op gemakkelijke emoties gespeeld met beelden van uitgemergelde dieren of zo. Zo gaat alle aandacht naar de essentie van de boodschap: hoe jij het verschil kunt maken, zelfs na je dood.” (Dallas-creatieven Seb De Roover en Koen Nuyts)

20 nominaties uit 135 inzendingen

Al zestien zomers op een rij organiseert De Standaard De Standaard Solidariteitsprijs. Non-profitorganisaties die actief zijn rond milieu, derde wereld, gezondheid, minderheden… worden aangezet om een tandem te vormen met creatieve teams uit de communicatiesector. Dit om hun organisatie in de kijker te zetten met een advertentie.

Dit jaar is Dierenartsen Zonder Grenzen een van de 20 geselecteerde organisaties, uit maar liefst 135 inzendingen.

Hoe kan jij helpen?

Wil je Afrikaanse gezinnen een stevig duwtje in de rug geven? Doe het samen met Dierenartsen Zonder Grenzen. Want dan kunnen Afrikaanse veeboeren zélf hun armoede overwinnen. Doe een gift of neem Dierenartsen Zonder Grenzen op in je testament.

Maar eerst: stemmen op deze advertentie!