Wie zijn onze vrijwilligers?

Nieuwsberichten

Robert: vertaalervaring opdoen

Robert woont in de Verenigde Staten en helpt ons al sinds 2012 met het vertalen van documenten. Hij staat altijd paraat om artikels, blogs en allerlei publicaties te vertalen naar het Engels. Hij is enthousiast en sociaal geëngageerd. Zelf zegt hij: “Het geeft mij persoonlijke voldoening om me in te zetten voor zij die het moeilijker hebben. Werken voor Dierenartsen Zonder Grenzen maakt het voor mij mogelijk om vertaalervaring op te doen, waarbij ik voldoende tijd krijg om kwaliteitsvol te werken.”

Sofie: contact met dierenartsen

Sofie is dierenarts en heeft een jaar lang één dag in de week voor Dierenartsen Zonder Grenzen gewerkt als vrijwilliger. “Ik kreeg de kans om mee te werken aan een beleidsdossier over vrouwenemancipatie, een onderwerp dat me raakt”, zegt ze. Sofie helpt soms ook mee tijdens evenementen. Dankzij deze ervaring kan ze opnieuw in contact komen met de dierenartsenwereld, na lang niet meer professioneel actief te zijn geweest.

Marie-Thérèse: contact met andere mensen

Marie-Thérèse werkte tot een jaar geleden als directiesecretaresse voor een bank. Ze komt nu één dag per week werken op ons kantoor in Brussel. Ze schrijft en verstuurt dankbrieven naar onze schenkers. “Door mijn vrijwillige inzet leer ik veel bij. Maar ik heb vooral veel contact met andere mensen, dat is wat ik zocht toen ik me aanmeldde”, vertelt ze ons.

Word vrijwilliger

Ook jij kan vrijwilliger worden, zoals Robert, Sofie en Marie-Therese. Wil je ervaring opdoen, een netwerk opbouwen en mensen met dezelfde passie leren kennen? Wil je jouw stem laten horen en bijdragen aan een betere wereld? Als vrijwilliger ben je een onmisbare schakel in ons team en maak je van de wereld een betere plek, met je tijd, inzet en expertise.

> Klik hier, lees er meer over en word vrijwilliger