Onze nieuwe ambassadeurs vertrekken naar Rwanda

Blog, Nieuwsberichten

Eerder dit jaar hebben we een oproep gelanceerd voor nieuwe ambassadeurs. Zo hebben we Victoria en Jean-Luc geselecteerd om onze activiteiten in Rwanda te bezoeken en zich een jaar lang inzetten voor onze organisatie. Victoria legt graag uit waarom ze zich inzet voor Dierenartsen Zonder Grenzen.

“Mijn naam is Victoria en ik ben de nieuwe ambassadrice van Dierenartsen Zonder Grenzen in Vlaanderen. Ik ben 31 jaar, dierenarts, gespecialiseerd in vogels. Al tijdens mijn studie was ik erg geїnteresseerd in de projecten van Dierenartsen Zonder Grenzen en ik wist toen al dat ik ooit deel wou uitmaken van dit uitstekende team. Nu heb ik een unieke kans gekregen om mee op reis te mogen naar Afrika.

We gaan namelijk aanstaande zaterdag vertrekken vanuit Brussel naar Rwanda om de projecten van Dierenartsen Zonder Grenzen te bezoeken en het lokale team te ontmoeten. Het zal een reis worden vol nieuwe indrukken en onvergetelijke momenten. Ik ben vooral benieuwd naar de natuur en hoe ver de ontwikkeling in de landbouw ter plaatse is. Verder kijk ik er naar uit de nieuwe projecten over de bijen en de biogasinstallaties ter plaatse te zien.

Graag neem ik jullie mee op onze trip en laat jullie deel nemen aan onze avonturen. Om de twee dagen ga ik een berichtje posten op social media over onze indrukken en de gebeurtenissen van de afgelopen twee dagen, met veel foto’s en video’s natuurlijk!

Als laatste hoop ik jullie nog vaak persoonlijk te zien op één van onze talrijke events en acties… misschien al tijdens Expovet in oktober te Gent.”

Victoria Tüllmann, dierenarts en ambassadrice van Dierenartsen Zonder Grenzen