Music for Life

Nieuwsberichten

Studio Brussel start binnenkort haar jaarlijkse solidariteitsactie Music For Life. Nog geen idee wat jij wil organiseren voor een goed doel? Dierenartsen Zonder Grenzen loopt over van beestige ideeën!

Fan van Red Zebra, Arctic Monkeys of Beastie Boys? Ben je niet van de dansvloer weg te slaan bij ‘Eye of the tiger’, ‘The lion sleeps tonight’ of ‘Er staat een paard in de gang’? Vraag een (beestig) liedje aan voor Dierenartsen Zonder Grenzen!

Of zie je het groter en wil je een heuse actie op poten zetten voor Dierenartsen Zonder Grenzen? Spreek je creatieve brein aan of doe ideetjes op bij onze tips.

Music for … livestock

Waarom voor Dierenartsen Zonder Grenzen kiezen? Gezonde dieren, dat betekent ook gezonde mensen. Voor Afrikaanse veehouders is het bezit van een kudde een kwestie van leven of dood. Daarom zetten wij ons in voor de gezondheid van hun dieren. Steun Dierenartsen Zonder Grenzen en help ons mee mensenlevens redden!

Praktisch

Studio Brussel tovert de week voor Kerstmis (18 – 24 december) opnieuw om tot de ‘warmste week’. Van 1 december tot en met 24 december kun je jouw actie organiseren. Vergeet niet te registreren op de website van Music for Life! Hoe je dit moet doen vind je in het infodocument onderaan deze pagina.

Het ingezamelde geld moet ten laatste op 24 december gestort worden aan de Koning Boudewijnstichting, die het nadien doorstort naar het goede doel waarvoor het werd opgehaald. Zo weet Studio Brussel hoeveel geld er in totaal werd ingezameld.

Win een gift bag!

Wie met zijn actie het meeste geld inzamelt voor Dierenartsen Zonder Grenzen, maakt kans op onze gift bag!

Meer info vind je in het infodocument ‘Music for Dierenartsen Zonder Grenzen’.