Loop mee de 20 km door Brussel

Nieuwsberichten

Door te lopen voor Dierenartsen Zonder Grenzen steun je de dieren, veehouders én het milieu in Afrika. En het is ook voor jou gezond!

Van zodra je ingeschreven bent en het inschrijvingsgeld hebt betaald, regelt Dierenartsen Zonder Grenzen de rest (inschrijving bij de 20 km, loopnummer, T-shirt…). Jij kan dus volop trainen zonder zorgen!

Wat moet je hiervoor doen?

  • Schrijf je in via het formulier hieronder. Je krijgt dan een bevestigingsmail met meer info over de volgende twee stappen.
  • Betaal voor 1 april het inschrijvingsgeld van 35 euro (inclusief 10 euro voor een loopshirt) op 20km.vsf-donate.org/nl.
  • Zamel minstens 40 euro sponsorgeld in voor 1 mei. Via www.dono.be kan je aan de slag met een eigen actiepagina! Voor giften vanaf 40 euro krijgen je sponsors een fiscaal attest.

Schrijf je in en loop mee

Vul je gegevens hieronder in. Na het verzenden van dit formulier krijg je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens voor je inschrijvingsgeld en het verdere verloop. Door in te schrijven verklaar je dat je medisch in orde bent om de 20 km te lopen.

Laboratoires Réunis steunt Dierenartsen Zonder Grenzen

Voor elke loper die de 20 km door Brussel uitloopt, zal Laboratoires Réunis 20 euro per loper schenken aan Dierenartsen Zonder Grenzen. Dit komt extra bovenop het sponsorgeld dat de lopers inzamelen.