Lezing : Op reis in het land van de duizend heuvels

Nieuwsberichten

Op 11 en 12 oktober vindt naar jaarlijkse gewoonte het dierenartsensalon Expovet plaats. Dit jaar wordt je naast de beurs ook een goed aanbod lezingen voorgeschoteld, waaronder een lezing gegeven door onze nieuwe ambassadrice, Victoria Tüllmann.

Onze nieuwe ambassadeurs, Victoria Tüllmann en Jean-Luc Arendt, zijn beiden dierenarts en gingen begin september naar Rwanda om er onze projecten in het zuiden van het land te ontdekken. Ze ontmoetten er lokale partnerorganisaties, dierenartsen, boeren en veehouders die door Dierenartsen Zonder Grenzen ondersteund worden. Ben je benieuwd naar hun indrukken over ons werk? Kom dan luisteren naar de ervaring van Victoria op Expovet in Gent.

Mijn naam is Victoria en ik ben de nieuwe ambassadrice van Dierenartsen Zonder Grenzen in Vlaanderen. Ik ben 31 jaar, dierenarts, gespecialiseerd in vogels. Al tijdens mijn studie was ik erg geïnteresseerd in de projecten van Dierenartsen Zonder Grenzen en ik wist toen al dat ik ooit deel wou uitmaken van dit uitstekende team. Nu ik in Rwanda leerde over het land, de mensen en de belangrijke inzet van Dierenartsen Zonder Grenzen tegen armoede, begrijp ik ook de belangrijke rol die ik als ambassadrice de komende tijd zal kunnen spelen. Voor mij begint nu het echte werk: lezingen geven, acties organiseren, Dierenartsen Zonder Grenzen vertegenwoordigen op beurzen en geld inzamelen voor al deze schitterende mensen in Rwanda. Met volle moed start ik nu aan deze uitdaging als ambassadrice van Dierenartsen Zonder Grenzen! Ik hoop jullie vaak persoonlijk te zien op één van onze events en acties… misschien al tijdens Expovet in oktober te Gent. Daar neem ik jullie graag mee op onze trip en laat jullie deel nemen aan onze avonturen in Rwanda.”

Praktische informatie

  • Wanneer? Zaterdag 12 oktober, van 13u30 tot 14u30
  • Waar ? Guislainzaal 3, Gent ICC (Citadelpark – Van Rysselberghedreef 2, Gent), in het kader van Expovet
  • Gratis lezing (let op: toegang tot Expovet is wel betalend, meer info op www.expovet.be)

> Zin in een voorproefje? Klik hier en lees de blogs van Victoria op het terrein.