Koop een geit

Nieuwsberichten

Met deze campagne voor en door dierenartsen zamelen we geld in voor onze activiteiten in Afrika en versterken we de solidariteit tussen Belgische dierenartsen en hun Afrikaanse collega’s.

Waarom een geit?

Een geit geeft melk en mest, maar ze zorgt ook voor een hoopvolle toekomst. Want een geit werpt een tot twee jongen per jaar die in nood verkocht kunnen worden. Zo voorzie je families van nieuwe inkomsten en dus ook van onderwijs, medische zorgen, kledij, voeding… Schenk Afrikaanse families een geit en je schenkt hen zoveel meer!

Jij koopt een geit, wij doen de rest

Dierenartsen Zonder Grenzen begeleidt de families en leert hen hoe ze het best hun geiten verzorgen. We leiden veehouders op tot dierenverzorgers, zodat ze basiszorgen kunnen toedienen aan de dieren in hun streek. En we helpen privédierenartsen om een praktijk te starten op het platteland.

Dierenartsen onder de aandacht

Als je als dierenarts deelneemt aan de campagne, verschijnt je praktijk op www.koopeengeit.be en krijg je een campagnepakket (met kaartjes, een spaarpot en een affiche) om ook het hart van jouw klanten te veroveren. Na de campagne krijg je een certificaat om op te hangen in je praktijk. En als kers op de taart: als dierenarts maak je kans op een reis naar Afrika!

Koop een geit en bezoek Pairi Daiza

Iedereen die een geit of een kudde koopt, ontvangt een kortingsbon voor Pairi Daiza. Bovendien kan je als klant een familiedag winnen in dit fantastisch dierenpark!

Doe mee

  • Kom een kijkje nemen op onze stand op Expovet (28-29 oktober in Gent) en Vétérinexpo (2-3 december in Ciney) of surf naar www.koopeengeit.be.
  • Koop een geit voor 50 euro, een kleine kudde voor 200 euro of een grote kudde voor 500 euro en schenk Afrikaanse families een toekomst. Ben je dierenarts? Zet de spaarpot uit je campagnepakket in je kabinet en zamel geld in onder je klanten.
  • Als je als dierenarts kans wilt maken op een reis naar Afrika, word dan ook lid van Dierenartsen Zonder Grenzen voor 25 euro.
  • Bestel je gratis campagnepakket in de online catalogus van Val d’Hony – Verdifarm of Alcyon. Of kom naar onze stand op Expovet of Vétérinexpo.

Wij geven gratis toegangstickets weg voor Expovet

Stuur voor vrijdag 27 oktober een mail naar [email protected], dan bezorgen we je een code waarmee je je ticket online kan aanvragen.

> Ik koop een geit, nu!