Global goals: wij doen je huiswerk

Nieuwsberichten

Is het weer tijd voor een studieproject of zoek je een onderwerp voor je thesis? Laat ons helpen met je huiswerk! Wij hebben informatie en bronnen verzameld over de global goals, de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen die de Verenigde Naties in 2015 lanceerden. Deze doelstellingen vormen een leidraad voor wereldwijde duurzame ontwikkeling voor organisaties en overheden.

Familiale veeteelt is wereldwijd van belang voor de voedselketen, de gezondheid, de economie en het milieu. De sector groeit over heel de wereld, maar vooral in ontwikkelingslanden. Daarom moeten we nu bepalen in welke richting de veeteelt moet evolueren. Waar zitten de opportuniteiten? Met welke valkuilen moeten we rekening houden? Een interessant onderwerp voor jouw volgend studieproject, denk je niet?

Ontdek de doelen op globalgoals.dierenartsenzondergrenzen.be en klik verder om meer te weten te komen over de rol van veeteelt en diergeneeskunde. Zin om verder te werken of te discussiëren rond een onderwerp? Dat kan! Je kunt zelfs spreken met experts hier én in Afrika. Als je daar geen extra punten mee haalt, dan weten wij het ook niet meer.