Gezocht: student diergeneeskunde voor tv-programma

Nieuwsberichten

Je gaat samen met een persoon die jij uitkiest langs bij de medewerkers en projecten van Dierenartsen Zonder Grenzen in Niger. Maar het is meer dan enkel ‘kijken’. Jullie steken zelf ook de handen uit de mouwen: jullie vaccineren mee de veestapel, steken de lokale veearts een handje toe, geven tips aan de boeren…

Wat zoeken we?

  • Een enthousiast duo dat interesse heeft in de werking van Dierenartsen Zonder Grenzen. Dat kunnen bijvoorbeeld twee studenten zijn. Maar ook vader en dochter. Alles kan! Zolang jullie maar enthousiasme uitstralen en één van jullie Vlaamse student in de diergeneeskunde of dierenzorg is. Je partner moet ook iets van diergeneeskunde kennen.
  • Jullie willen zelf ook de handen uit de mouwen steken met de lokale dierenartsen en dierenverzorgers in Niger. Je houdt van avontuur en uitdagingen, je blijft niet bij de pakken zitten.
  • Jullie kunnen je vrijmaken voor een reis naar Niger van 21 tot 28 januari 2017.

Wat mag je verwachten?

  • Een uitzonderlijke ervaring en reis met Dierenartsen Zonder Grenzen in Niger
  • En dit helemaal gratis

Casting

Daarom organiseren we een casting voor geïnteresseerde duo’s:

  • Op 17 november 2016 tussen 18u en 22u
  • Op het kantoor van Dierenartsen Zonder Grenzen in Brussel: Paul Deschanellaan 36-38, 1030 Schaarbeek

Interesse?

Vul onderstaand formulier in ten laatste op 6 november zodat we je kunnen contacteren voor de casting. Graag één formulier per duo. Onvolledige formulieren komen niet in aanmerking. Uit alle geldige inzendingen zullen we een tiental duo’s contacteren op 7 november en hen vragen om een opdracht voor te bereiden voor 16 november. Voorzie hiervoor dus tijd in dat weekend. Uit deze opdrachten selecteren we de vijf beste duo’s, die we uitnodigen op de casting. Veel succes!

Heb je nog vragen? Bel of mail gerust met Josti Gadeyne: [email protected] of 02/240 49 55.

De inschrijvingen zijn afgesloten.