Download onze gratis Geitengids

Nieuwsberichten

Geiten zijn van levensbelang voor Afrikaanse gezinnen. In onze gratis Geitengids kom je te weten waarom. Je ontdekt er ook wat je allemaal met geitenproducten kan doen! Van zeep maken tot een stoofpotje en een gezonde salade.

Gratis aperitief

Heb je zin om geitenvlees te proeven maar zelf niet te koken? Ga dan eten bij KanodouBon Bini of Kommilfoo en krijg een gratis aperitief van het huis cadeau!

Download de Geitengids

Door de Geitengids te downloaden, steek je Afrikaanse boeren en boerinnen een hart onder de riem. Met gezonde geiten kunnen zij een menswaardig bestaan opbouwen, weg van honger en armoede.

Vul het formulier hieronder in, dan kan je de Geitengids downloaden. Veel lees-, kook- en speelplezier!

We bewaren de gegevens die je ons bezorgt (naam, voornaam, telefoon en e-mailadres) in databanken die wij beheren (en die ontwikkeld werden door dienstverleners zoals Digicreate, WordPress en Campaign Monitor). We verwerken jouw gegevens enkel om je op de hoogte te houden van onze activiteiten, om jouw steun te vragen of om onze communicatie met jou te verbeteren (bijvoorbeeld naar aanleiding van een vraag of op basis van analyses). Als je je telefoonnummer invult, geef je ons de toestemming om je eenmalig op te bellen om je te bedanken voor je steun, om je meer uitleg te geven over onze activiteiten en om je te vragen bij te dragen aan het werk van Dierenartsen Zonder Grenzen. Heb je vragen, dan kunnen we die meteen beantwoorden. We vertellen je met veel plezier over ons werk.

De gegevens die je via bovenstaand inschrijvingsformulier doorgeeft, zullen we enkel hiervoor gebruiken en geven we niet door aan derden. Je kan je op elk moment uitschrijven voor onze e-news, via de uitschrijvingslink onderaan elke nieuwsbrief. Je kan je gegevens ook altijd inkijken, verbeteren of laten verwijderen. Check onze volledige privacyverklaring voor meer informatie.