Dogobox: een cadeau voor uw hond en de veehouders in het Zuiden

Nieuwsberichten

Een jaar geleden kregen Raphaël en Olivier het idee om een cadeaubox te ontwikkelen voor hondeneigenaars. Het concept is eenvoudig: er zijn twee cadeauboxen, een voor puppy’s en een voor volwassen honden. De inhoud van elke box is volledig afgestemd op de leeftijd van de hond. Beide cadeauboxen zijn gratis en bevatten zowel kleine cadeautjes voor de hond als enkele exclusieve voordelen voor de baasjes, nuttig advies en handige tips om hun trouwe viervoeter in de beste gezondheid te houden. Daarnaast ontwikkelde het dogobox-team een unieke en eenvoudige tool om eigenaars te herinneren aan de vaccinaties voor hun hond: wie bij inschrijving de leeftijd opgeeft van de hond, krijgt op het gewenste tijdstip een herinneringsmail.

Gratis publicatieruimte

Dogobox

De dogobox is niet alleen een uniek concept; het is een idee met een warm en solidair kantje! De twee ondernemers achter de dogobox stelden Dierenartsen Zonder Grenzen voor om zich samen in te zetten voor de veehouders in het Zuiden. Daarvoor voorzien ze aan de binnen- en de buitenkant van de box en op hun website gratis publicatieruimte voor Dierenartsen Zonder Grenzen. Op die manier willen de sociaal geëngageerde ondernemers hondeneigenaars aanzetten om kansarme Afrikaanse veehoudersfamilies te ondersteunen en hen een betere toekomst te geven.

Haal uw dogobox bij uw dierenarts, asiel of hondenfokker

Een groot aantal dierenartsen, hondenasielen en hondenfokkers hebben zich reeds aangesloten bij het project en verdelen de cadeauboxen al onder hun Belgische klanten. Voor meer informatie en een volledig overzicht van de verdelers, surf naar de website www.dogofriends.be.