Doe mee met Music for Life

Nieuwsberichten

Studio Brussel organiseert naar jaarlijkse traditie Music For Life. En wij doen weer mee. Jij ook?

Fan van Red Zebra, Arctic Monkeys of Beastie Boys? Ben je niet van de dansvloer weg te slaan bij ‘Eye of the tiger’, ‘The lion sleeps tonight’ of ‘Er staat een paard in de gang’? Vraag een (beestig) liedje aan voor Dierenartsen Zonder Grenzen!

Of zie je het groter en wil je een heuse actie op poten zetten voor Dierenartsen Zonder Grenzen? Spreek je creatieve brein aan of contacteer ons om te brainstormen.

Music For … Livestock

Waarom voor Dierenartsen Zonder Grenzen kiezen? Gezonde dieren, dat betekent ook gezonde mensen. Voor Afrikaanse veehouders is het bezit van een gezonde kudde een kwestie van leven of dood. Daarom zetten wij ons in voor de gezondheid van hun dieren. Steun Dierenartsen Zonder Grenzen en help ons mee mensenlevens redden!

Praktisch

Studio Brussel tovert de week voor Kerstmis (18 – 24 december) opnieuw om tot de ‘warmste week’. Je kan dan volop plaatjes aanvragen voor Dierenartsen Zonder Grenzen. Van 5 september tot en met 24 december kun je jouw actie organiseren. Vergeet niet te registreren op de website van Music For Life!