2.537 euro ingezameld via Music for Life

Nieuwsberichten

De nieuwe aanpak

In 2013 zamelde Studio Brussel tijdens Music for Life geld in voor niet één, maar voor 732 goede doelen. In heel Vlaanderen zetten enthousiaste luisteraars 1.852 acties op poten. Samen met het traditionele plaatjes aanvragen was dat goed voor een totaalsom van meer dan 2.500.000 euro.

Jullie acties

Ook voor Dierenartsen Zonder Grenzen werden heel wat acties op poten gezet. Samen zamelden jullie 2.537 euro in voor onze organisatie. Jan Leyers veilde een huiskamerconcert en wielrenner Kenny Dehaes een gesigneerd wielertruitje. Verder hebben jullie nog gedoken, geluncht, snoep verkocht, een kerstmarkt georganiseerd,… Allemaal om de veehouders in Afrika te steunen. Dankzij jullie warm hart kunnen ook dit jaar vele veehoudersgezinnen een menswaardig bestaan opbouwen.

Jullie beestige platen

We willen iedereen die een actie georganiseerd heeft of een gift gedaan heeft nog eens hartelijk bedanken. We voorzien ook een speciaal bedankje voor de 18 ‘stille sympathisanten’ die een plaat aangevraagd hebben voor Dierenartsen Zonder Grenzen. Voor die beestige plaatjes hadden ze samen maar liefst 660 euro over!

Nogmaals bedankt, voor uw steun en voor alle warme acties. En… tot volgend jaar?