Koop een geit: campagne voor en door dierenartsen

Nieuwsberichten

Met onze campagne ‘Koop een geit’ springen we in de bres voor de Afrikaanse dierenartsen en kansarme gezinnen van Mali tot Tanzania. Jij kan hen een duwtje in de rug geven door een geit te kopen. Een geit? Ja, een geit! Word lid van Dierenartsen Zonder Grenzen, koop een geit en schenk Afrikaanse families een onbetaalbare toekomst.

Hoe dat in zijn werk gaat? Je koopt een geit, wij doen de rest. Met jouw bijdrage zorgt Dierenartsen Zonder Grenzen voor de verzorging van de dieren en de opleiding en begeleiding van de families. Want alleen een gezonde geit biedt een gezonde toekomst.

Zet jouw praktijk in de kijker

Als je je hart aan Dierenartsen Zonder Grenzen toont, tonen wij jouw sociaal engagement aan de wereld.

  • We brengen je praktijk onder de aandacht op de campagnesite.
  • Je ontvangt een campagnepakket (kaartjes, affiche) om ook het hart van jouw klanten te veroveren. Je ontvangt dit pakket op Expovet, Vétérinexpo of per post.
  • Na de campagne ontvang je een certificaat ‘Ik ben dierenarts zonder grenzen’ om in je praktijk op te hangen.

Waarom een geit?

De klassieke redenen zijn gekend: melk en mest. Maar er zit meer in een geit dan je denkt. De start van een hoopvolle toekomst bijvoorbeeld. Hoe? Een geit werpt 1 tot 2 jongen per jaar die in nood verkocht kunnen worden. Zo voorzie je families van nieuwe inkomsten en dus ook van onderwijs, medische zorgen, kledij, voeding, … Schenk Afrikaanse families een geit en je schenkt hen zoveel meer.

Tijd voor actie: schenk een geit

Word eerst lid voor 25 euro en koop dan een geit voor 50 euro, een kleine kudde voor 200 euro of een grote kudde voor 500 euro en schenk Afrikaanse families een toekomst. Jouw gift is fiscaal aftrekbaar (exclusief lidgeld) en je maakt kans op een reis naar Oeganda!

> Lees meer op www.koopeengeit.be