Beestig bedrag voor Music for Life in 2014

Nieuwsberichten

Creativiteit ten top

Terwijl de temperatuur buiten onder nul daalde werd er heel wat in beweging gebracht om onze organisatie te steunen. Op de kerstmarkt van Antwerpen stond bijvoorbeeld een knusse Dierenartsen Zonder Grenzen-chalet waar voorbijgangers vastgeklampt werden door uitbundige vrijwilligers. Die zamelden op de kop 300 euro in. Onze stagaire Kaat was daar een van. “Ik vond het heerlijk om met koude neus en oren de mensen aan te spreken. Ze waren vrolijk en dolenthousiast om aan ons rad van fortuin te draaien. Voor mij was dit een van de meest amusante varianten van ‘een kerstmarktje doen’!”

In Gent werd er ondertussen veel gehuppeld voor Run for Rabbits, waarvoor we 150 euro binnenhaalden. Op 21 december vond daar de midwinternachtrun plaats. Zelfs volledig in konijnenkostuum met flaporen en pomponstaartje werd de eindstreep voor Dierenartsen Zonder Grenzen gehaald!

Intiem met Jan LeyersBenefietconcert met Jan Leyers

Onze ambassadeur Jan Leyers schonk een huiselijk benefietconcert voor Dierenartsen Zonder Grenzen. De 50 fluwelen zeteltjes waren snel uitverkocht en brachten 1.024 euro op! Meer foto’s van de sfeervolle avond vind je hier.

Het beest uithangen

En dan niet te vergeten: een dikke merci voor iedereen die een beestige plaat voor ons aanvroeg op Studio Brussel. Van ‘The eye of the tiger’ naar ‘Het paard in de gang’, duizend maal bedankt. De giften brachten heel wat geld in het laatje. De totale opbrengst van de verzoekjes bedraagt 1.150 euro. Met het ingezamelde geld zullen we in Afrika kuddes gezond houden en veehouders ondersteunen om zo uit de diepe armoede te geraken.

Het team van Dierenartsen Zonder Grenzen wil nogmaals iedereen bedanken voor zijn inzet en warme steun! Maken we het volgend jaar samen opnieuw zo gezellig?

Word vrijwilliger

Heb je zin om je vrijwillig in te zetten voor Dierenartsen Zonder Grenzen? Klik hier voor meer informatie.