Doe een gift

Je wilt een gift doen? Dat vinden we fantastisch! Dierenartsen Zonder Grenzen zou zijn werk niet kunnen doen zonder jou. Met jouw gift kunnen we families helpen met konijnen en geiten, vaccins en opleidingen.

 

Door technische problemen is onze online gift-pagina tijdelijk niet beschikbaar.

Wij excuseren ons voor dit ongemak en werken aan een oplossing. Een gift overmaken kan nog steeds via een gewone bankoverschrijving op het nummer: BE73 7326 1900 6460.

Alvast dank voor uw bezoek aan onze website en voor uw interesse in onze werking!


Geef gerust

Onze rekeningen zijn op elk moment toegankelijk op het onafhankelijke en transparante platform www.donorinfo.be. Je vindt er onze financiële gegevens, geanalyseerd door onafhankelijke experts, in een helder en begrijpelijk publicatiemodel.

“Een directe en rechtstreekste impact”

Ik steun Dierenartsen Zonder Grenzen omdat het een organisatie is die armoede bij de bron aanpakt. Mijn financiële steun hiervoor gaat zoveel mogelijk naar het terrein en heeft een directe en rechtstreekse impact.

Paul V. uit Poperinge

Heb je een vraag over je gift?

Jyoti Degroote

Jyoti Degroote
Philanthropy Advisor
[email protected]
+322404966

45% belastingaftrek

Voor giften vanaf 40 euro per jaar krijg je van ons automatisch een fiscaal attest. Hierdoor kun je een deel van je giften van je belastingen aftrekken. De belastingvermindering voor giften aan erkende instellingen – zoals wij – bedraagt 45 procent. Zo kost je gift van 40 euro eigenlijk maar 22 euro.

100% veilig en vertrouwelijk

Wij vinden privacy en veiligheid belangrijk. Je betaling verloopt via een beveiligde server. We geven jouw persoonsgegevens die je online invult niet door aan derden. Vier keer per jaar ontvang je per post meer info over onze activiteiten. En in het voorjaar krijg je je fiscaal attest.

Ethische fondsenwerving

Dierenartsen Zonder Grenzen houdt zich aan de ethische code van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving.  We informeren onze schenkers, vrijwilligers en personeelsleden minstens één keer per jaar over het gebruik van de ingezamelde fondsen.

Jouw gift telt!

Ontdek zelf hoe jouw hulp de levens van families duurzaam verbetert.

Ontdek de impact van jouw gift