20 km door Brussel

Wil je Afrikaanse dierenartsen, veehouders en hun kuddes al lopend een duwtje in de rug geven? Loop dan in mei voor Dierenartsen Zonder Grenzen de 20 km door Brussel.

 

Praktische informatie

  • Schrijf je voor 15 april in via onderstaand formulier en sluit je zo aan bij het loopteam van Dierenartsen Zonder Grenzen.
  • Betaal voor 15 april het inschrijvingsgeld van 25 euro en eventueel ook 10 euro extra voor een loopshirt van Dierenartsen Zonder Grenzen. Heb je al een loopshirt van een vorige editie? Dan hoef je er niet opnieuw een aan te kopen. Je kan het geld makkelijk online overschrijven of op ons rekeningnummer BE73-7326-1900-6460 (CREGBEBB) met als communicatie 20 km door Brussel.
  • Van zodra we je inschrijving goed ontvangen hebben, zorgen wij voor de rest: je inschrijving bij de 20 km door Brussel, je loopnummer en eventueel je loopshirt.
  • Je zamelt als loper minstens 40 euro sponsorgeld in. Meer mag ook natuurlijk! Maak je persoonlijke sponsorpagina aan via Dono.be en spread the word. Sponsoren via een klassieke overschrijving kan uiteraard ook nog, online of op rekeningnummer BE73-7326-1900-6460 (CREGBEBB) van Dierenartsen Zonder Grenzen. Vermeld in de mededeling de naam van de loper die je sponsort, als volgt: sponsor 20 km (naam loper). Voor giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest, da’s mooi meegenomen voor je sponsors.
  • Heb je geen zin of tijd om sponsors te zoeken? Maak dan zelf het sponsorgeld over aan Dierenartsen Zonder Grenzen, online of via onze bankrekening. Ook hier geldt: voor giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest.
  • Op de dag zelf spreken we voor de start af, we nemen een groepsfoto en je krijgt je loopnummer en T-shirt.
  • Na het lopen kan je met de andere lopers nagenieten van een drankje en hapje.


Betaal je inschrijving (en shirt)
Sponsor een loper

Voor elke dierenarts die de 20 km uitloopt voor Dierenartsen Zonder Grenzen schenkt Laboratoires Réunis 20 euro!

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Lorum ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse dignissim mi laoreet tellus vehicula, accumsan dapibus dolor pharetra. In tincidunt scelerisque ex vitae fringilla.

Dolor sit et amet

Aliquam ut tempor purus. Suspendisse maximus dignissim leo sit amet vehicula. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et. Suspendisse maximus dignissim leo sit amet vehicula.

Leo sit amet vehicula

Malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque quis euismod augue. Proin elementum, ligula non pretium auctor, nibh nisi tincidunt lectus, sed ornare quam metus at nunc.

Loop met je bedrijf voor Dierenartsen Zonder Grenzen

Vind je als bedrijf gezonde collega’s en een fijne werksfeer belangrijk? Waarom niet samen de 20 km door Brussel lopen? Het is dé ideale teambuilding, je wordt er fit van én je helpt er arme families in Afrika mee vooruit. Een gezonde geest in een gezond lichaam, toch? Daar word je als bedrijf alleen maar beter van. Sponsor jouw collega’s en wie weet komt je bedrijfslogo dan wel op hun loopshirt.

Inschrijvingsformulier

Door je in te schrijven verklaar je dat je medisch fit bent om de 20 km door Brussel te lopen. Je inschrijving is pas definitief van zodra we het inschrijvingsformulier en -geld ontvangen hebben voor 15 april.

We bewaren de gegevens die je ons via bovenstaand formulier bezorgt (naam, voornaam, e-mailadres, telefoon, postadres, geboortedatum, geslacht, looptijd, shirtmaat) in databanken die wij beheren (en die ontwikkeld werden door dienstverleners zoals Digicreate, WordPress en Campaign Monitor). We verwerken deze gegevens voor het organiseren van ons loopteam en we geven ze ook door aan de organisatie van de 20 km door Brussel, om jouw inschrijving in orde te brengen. We bewaren jouw gegevens een jaar lang, zodat we je kunnen uitnodigen voor de volgende editie van de 20 km door Brussel. Als je je inschrijft op onze e-news, dan verwerken we jouw gegevens ook om je op de hoogte te houden van onze activiteiten, om jouw steun te vragen of om onze communicatie met jou te verbeteren (bijvoorbeeld naar aanleiding van een vraag of op basis van analyses). De gegevens die je via bovenstaand inschrijvingsformulier doorgeeft, zullen we enkel voor de hier vermelde doeleinden gebruiken en geven we niet door aan derden (behalve aan de 20 km door Brussel). Je kan je op elk moment uitschrijven voor onze e-news, via de uitschrijvingslink onderaan elke nieuwsbrief. Je kan je gegevens ook altijd inkijken, verbeteren of laten verwijderen. Check onze volledige privacyverklaring voor meer informatie.

Als we foto’s nemen tijdens het evenement, dan kan Dierenartsen Zonder Grenzen deze gebruiken voor communicatieve doeleinden (zoals informatie, sensibilisering… gericht aan een ruimer publiek), bijvoorbeeld publicatie op de website, social media, jaarverslag, presentaties… We baseren ons hiervoor op het gerechtvaardigd belang dat we als organisatie hebben om publiciteit te maken rond evenementen waaraan je vrijwillig deelneemt. Indien je niet op deze foto’s wil staan, wend je dan tot iemand van de organisatie voor of tijdens het evenement. Deze bepaling dient om je te informeren en je de kans te geven je hiertegen te verzetten, maar heeft geenszins tot doel om jouw goedkeuring te vragen.

Heb je vragen?