Zet je in als student of prof

Ben je student of prof? Dan heb je vast en zeker leuke ideeën over hoe je jou en je klas kan inzetten voor Dierenartsen Zonder Grenzen. Wij geven je enkele tips.

 

Duurzame ontwikkelingsdoelen

Zoek je een onderwerp voor een studieproject of je thesis? Wij helpen je op weg! Ga naar globalgoals.dierenartsenzondergrenzen.be, onze website over de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Ontdek elk doel en kom meer te weten over de rol van veeteelt en diergeneeskunde voor duurzame ontwikkeling.

“Iets geven in ruil voor warmte en vriendschap”

Ik wou iets geven in ruil voor de warmte en vriendschap die ik en de andere studenten in Rwanda gekregen hebben. Het is leuk om iets terug te doen voor Dierenartsen Zonder Grenzen, zij gaven ons een superervaring via deze reis.

Cedric Dhont, student bio-ingenieur uit Maldegem, ging in 2015 op uitwisselingsreis naar Rwanda en organiseerde een benefietavond

 

Doe een gift

En help Afrikaanse families.

Ja, ik steun

Ik help Afrikaanse veehouders en dierenartsen.

Ik doe een gift
 

Contacteer ons

Anthony Denayer

Anthony Denayer
Educatie
[email protected]
+3222404967

Word vrijwilliger

Wil je ervaring opdoen, een netwerk opbouwen en mensen met dezelfde passie leren kennen? Wil je jouw stem laten horen en bijdragen aan een betere wereld? Als vrijwilliger ben je een onmisbare schakel in ons team.

Ik word vrijwilliger