In Afrika leven miljoenen mensen van hun vee. Maar de dierengezondheidszorg is er vaak ontoereikend. Wanneer mensen hun kudde verliezen door ziekte, droogte of conflict, verliezen ze alles: hun trots, cultuur, spaargeld en voedsel. Door het vee te verzorgen en de productie te verbeteren, strijdt Dierenartsen Zonder Grenzen samen met de lokale bevolking tegen honger en armoede.

Ik doe een gift

26 april 2017

Première nieuwe tv-reeks 'Handen uit de mouwen' in Gent

Dierenartsen Zonder Grenzen organiseert samen met VSDW (Veterinary Student Association for Development and Wildlife) een première van de nieuwe tv-reeks 'Handen uit de mouwen', op de faculteit diergeneeskunde in Gent.

Janne, studente diergeneeskunde op deze faculteit, en haar vader en dierenarts Bruno trokken eind januari naar Niger om de nieuwe tv-reeks in te blikken. Ze trokken hun handen uit de mouwen en verkenden er de activiteiten van Dierenartsen Zonder Grenzen.

Uitzending

Première

Je kan de eerste afleveringen in première bekijken op 11 mei, in aanwezigheid van Janne, Bruno en Dierenartsen Zonder Grenzen.

De première start om 19u in kliniek auditorium A, op de faculteit diergeneeskunde, Salisburylaan 133, 9820 Merelbeke. Na de presentatie is iedereen van harte welkom voor een hapje en een drankje buiten het auditorium.

Bekijk het Facebook event van de première

Lees hier het artikel over hun avonturen