In Afrika leven miljoenen mensen van hun vee. Maar de dierengezondheidszorg is er vaak ontoereikend. Wanneer mensen hun kudde verliezen door ziekte, droogte of conflict, verliezen ze alles: hun trots, cultuur, spaargeld en voedsel. Door het vee te verzorgen en de productie te verbeteren, strijdt Dierenartsen Zonder Grenzen samen met de lokale bevolking tegen honger en armoede.

Ik doe een gift

15 februari 2017

Loop mee de 20 km door Brussel

Op 28 mei 2017 lopen we de 20 km door Brussel. Loop jij mee met ons topteam? Schrijf je dan razendsnel in.

Door te lopen voor Dierenartsen Zonder Grenzen steun je de dieren, veehouders én het milieu in Afrika. En het is ook voor jou gezond!

Van zodra je ingeschreven bent en het inschrijvingsgeld hebt betaald, regelt Dierenartsen Zonder Grenzen de rest (inschrijving bij de 20 km, loopnummer, T-shirt...). Jij kan dus volop trainen zonder zorgen!

Wat moet je hiervoor doen?

  • Schrijf je in via het formulier hieronder. Je krijgt dan een bevestigingsmail met meer info over de volgende twee stappen.
  • Betaal voor 1 april het inschrijvingsgeld van 35 euro (inclusief 10 euro voor een loopshirt) op 20km.vsf-donate.org/nl.
  • Zamel minstens 40 euro sponsorgeld in voor 1 mei. Via www.dono.be kan je aan de slag met een eigen actiepagina! Voor giften vanaf 40 euro krijgen je sponsors een fiscaal attest.

Schrijf je in en loop mee

Vul je gegevens hieronder in. Na het verzenden van dit formulier krijg je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens voor je inschrijvingsgeld en het verdere verloop. Door in te schrijven verklaar je dat je medisch in orde bent om de 20 km te lopen.

Voornaam*
Ongeldige invoer

Achternaam*
Ongeldige invoer

Straat*
Ongeldige invoer

Huisnummer (en bus)*
Ongeldige invoer

Postcode*
Ongeldige invoer

Gemeente/Stad*
Ongeldige invoer

Land*
Ongeldige invoer

Geboortedatum*

Ongeldige invoer

Geslacht*
Ongeldige invoer

Telefoon*
Ongeldige invoer

E-mail*
Ongeldige invoer

Jouw looptijd
Invalid Input

Dit is je tijd van vorig jaar of de tijd die je verwacht te lopen, in uren en minuten, vb. 01:25 (1 uur en 25 minuten).

Maat van je loopshirt*
Ongeldige invoer

Ja, ik wil jullie e-news ontvangen
Ongeldige invoer

*

Ongeldige invoer

Laboratoires Réunis steunt Dierenartsen Zonder Grenzen

Voor elke loper die de 20 km door Brussel uitloopt, zal Laboratoires Réunis 20 euro per loper schenken aan Dierenartsen Zonder Grenzen. Dit komt extra bovenop het sponsorgeld dat de lopers inzamelen.

laboratoires reunis