In Afrika leven miljoenen mensen van hun vee. Maar de dierengezondheidszorg is er vaak ontoereikend. Wanneer mensen hun kudde verliezen door ziekte, droogte of conflict, verliezen ze alles: hun trots, cultuur, spaargeld en voedsel. Door het vee te verzorgen en de productie te verbeteren, strijdt Dierenartsen Zonder Grenzen samen met de lokale bevolking tegen honger en armoede.

Ik doe een gift

Climate Express: win korting van 20 euro

Ben je student? Win een korting van € 20* op je busticket naar Parijs met Climate Express! Op zondag 29 november verzamelen 10.000 Belgen in Parijs om deel te nemen aan de klimaatmars. Ga mee met Dierenartsen Zonder Grenzen aan boord van de Climate Express!

Hoe?

Dierenartsen Zonder Grenzen biedt € 20 korting* aan de eerste 5 studenten die zich inschrijven via mail bij f.minnens@vsf-belgium.org.

* Enkel toepasbaar voor wie zich inschrijft aan het standaardtarief of het solidariteitstarief. 

Reglement van de wedstrijd 

Om kans te maken op de korting van € 20 op je ticket, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. Je moet student zijn aan een Belgische hogeschool of universiteit (de wedstrijd is gericht op de eerste 5 Nederlandstalige en eerste 5 Franstalige studenten)
  2. Stel je kandidaat per e-mail bij Fien Minnens f.minnens@vsf-belgium.org (NL) of Marie Lefevre (m.lefevre@vsf-belgium.org ) vóór vrijdag 13/11 met volgende gegevens: naam, voornaam, naam universiteit/faculteit/hogeschool, woonplaats
  3. Als je bij de eerste 5 studenten bent die een e-mail sturen aan Nederlandstalige kant, ontvang je een e-mail met bevestiging en verdere afspraken. Onze groep vertrekt vanuit Gent.
  4. Als je toch niet bij de eerste 5 bent, nodigen we je toch graag uit om mee te gaan naar Parijs!
  5. Ben je reeds ingeschreven voor de Climate Express met Dierenartsen Zonder Grenzen, dan kan je nog steeds deelnemen om de € 20 korting te winnen. Zorg dat je je betalingsbewijs bij hebt op de dag van vertrek.
  6. Ben je nog niet ingeschreven voor de Climate Express, schrijf je dan nu in voor de klimaatmars op 29/11. De organisatie Climate Express regelt alle bussen en logistieke ondersteuning. Bij de inschrijving kies je voor het standaardtarief van € 45 of het solidaire tarief van € 60. Duid nadien ook aan dat je samen met Dierenartsen Zonder Grenzen wenst te reizen.
  7. Breng je betalingsbewijs mee op de dag van het evenement en de medewerkers van Dierenartsen Zonder Grenzen betalen je de € 20 terug.