In Afrika leven miljoenen mensen van hun vee. Maar de dierengezondheidszorg is er vaak ontoereikend. Wanneer mensen hun kudde verliezen door ziekte, droogte of conflict, verliezen ze alles: hun trots, cultuur, spaargeld en voedsel. Door het vee te verzorgen en de productie te verbeteren, strijdt Dierenartsen Zonder Grenzen samen met de lokale bevolking tegen honger en armoede.

Ik doe een gift

Giften en doorlopende opdracht

Uw gift is enorm belangrijk voor onze strijd tegen honger en armoede in Afrika. Dankzij uw steun kan Dierenartsen Zonder Grenzen kleinvee uitdelen zoals konijnen en geiten, dieren vaccineren en verzorgen, lokale veehouders opleiden… Kies hier of u een eenmalige gift wil doen of een doorlopende opdracht wenst op te starten. Kies daarna het bedrag dat u wenst te schenken. Uw steun maakt wel degelijk een verschil!

Eenmalige gift

Eenmalige gift

Wilt u een eenmalige overschrijving doen? Dan komt u hier te weten wat u kan realiseren met het bedrag dat u schenkt.

Toon items...
Maandelijkse gift

Maandelijkse gift

Wilt u ons structureel steunen en elke maand een vast bedrag storten? Bekijk dan hier welke acties we dankzij uw steun kunnen plannen.

Toon items...

Belangrijk om weten

Uw gift is een bijdrage aan het geheel van ontwikkelingsprogramma’s van Dierenartsen Zonder Grenzen. Dankzij uw steun kunnen we hulp bieden aan kansarme gezinnen die dit het hardst nodig hebben. Hun belang staat voorop. Op deze manier bent u er van verzekerd dat uw gift op de beste manier wordt aangewend.

Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar.

Wij respecteren uw privacy. Om u te informeren over onze resultaten en nieuwe uitdagingen registreren wij de gegevens van de mensen die ons steunen. We hebben die ook nodig om u een fiscaal attest te sturen. U kan ons altijd vragen om uw gegevens in te kijken, aan te passen of te verwijderen. We geven uw gegevens niet door aan derden.